Kompleksowe zaopatrzenie branży spożywczej

Maszyny, Serwis, Dodatki do żywności

BRC - gwarancja stałej jakości Promar
2017.02.14 - 11:40

Firma Promar przestrzega rygorystycznie norm jakości i kontroluje cały proces produkcji. W grudniu nasz zakład produkcyjny w Zawierciu przeszedł audyt na zgodność z wymaganiami BRC Global Standard for Food Safety v7, który zakończył się utrzymaniem najwyższej noty A.

 

System zarządzania bezpieczeństwem żywności BRC to uznany międzynarodowo i najszerzej w świecie akceptowany standard jakościowy, którego wymagania są specyficzne i bardzo wymagające.

 

Dzięki najnowszym technologiom i wdrożonemu systemowi zarządzania bezpieczeństwem żywności możemy gwarantować doskonałą jakość naszych produktów.

 

Certyfikat BRC jest doskonałym potwierdzeniem poziomu naszych kompetencji.

 
Certyfikat BRC   490.702 kB

Konferencja Akademia Biznesu Promar!
2016.08.19 - 17:11


.

Więcej informacji - kliknij link

Wmurowanie Kamienia Węgielnego pod nowe Centrum Serwisowe
2016.07.20 - 13:11


W poniedziałek, 27 czerwca 2016 r, w Czerwionce-Leszczyny odbyło się Wmurowanie Kamienia Węgielnego pod nowe Centrum Serwisowe Promar.

 

„To bardzo ważne i oczekiwane wydarzenie w rozwoju firmy Promar. Wiążemy z tym miejscem duże plany” – powiedział rozpoczynając Andrzej Marchewka, Prezes Zarządu PPH Promar.

 

Na uroczystości wmurowania pojawiło się wielu znamienitych gości. Między innymi Wicestarosta Starostwa Powiatowego w Rybniku Marek Profaska, Burmistrz Gminy i Miasta Czerwionka-Leszczyny Wiesław Janiszewski i Przewodniczący Rady Miasta i Gminy Czerwionka-Leszczyny Bernard Strzoda. Specjalnie na tę okazję przybył również właściciel firmy Poly-clip System Frank Niedecker z synem Francesco oraz CEO Poly-clip System Joachim Meyrahn. Poświęcenia budowy dokonał proboszcz Krzysztof Fulek.

 

Zakończenie budowy planowane jest na koniec października 2016 roku.

 

Zapraszamy do obejrzenia fotorelacji z Wydarzenia: link do galerii

Turniej Promar Open 2016 rozegrany!
2016.07.20 - 13:01


W dniach 4-5 czerwca 2016r w Olsztynie odbył się Turniej Tenisowy Promar Open. Były to już XIII Mistrzostwa Branży Mięsnej w Tenisa Ziemnego organizowane przez firmę Promar.

 

Tegoroczny Turniej rozegrano na terenie Olsztyńskich Kortów Tenisowych Jodłowa. Gracze zmierzyli się ze się ze sobą w kilku kategoriach, poniżej prezentujemy zwycięzców:

 

W kategorii do lat 45 mężczyzn:

 

1.  Lech Klimkowski - Indykpol S.A.

2.  Maciej Sośnicki  - Indykpol S.A.

3.  Radomir Szwed - BestFoods

3.  Bartłomiej Wyrębski - WYRĘBSCY ZM

 

W kategorii powyżej 45 lat mężczyzn:

 

1. Marek Kapkowski - Mikster

2. Przemysław Wyszyński - Super Smak Sp. z o.o.

3. Tomasz Sandomierski - Cal Davis

3. Mariusz Gontarz - COVERIS Rigid Polska

 

Turniej pocieszenia mężczyzn:

 

1. Leszek Krzewicki - Indykpol S.A.

2. Zbigniew Przywara - InterDruk

3. Krzysztof Parkosz - Rex-Pol

3. Andrzej Pawelczak - ANIMEX

 

W kategorii męski debel:

 

1. Lech Klimkowski - Indykpol S.A.

1. Maciej Sośnicki - Indykpol S.A.

2. Bartłomiej Wyrębski - WYRĘBSCY ZM

2. Łukasz Wyrębski - WYRĘBSCY ZM

3. Marek Kapkowski - Mikster

3. Krzysztof Parkosz - Rex-Pol

3. Mirosław Mazuch - JBB Bałdyga

3. Andrzej Żubrowski - JBB Bałdyga

 

W kategorii kobiecej:

 

1. Anna Bąkała - Promar

2. Małgorzata Sośnicka - Indykpol S.A.

3. Magdalena Rucińska - Somianka ZM

3. Danuta Olewnik Cieplińska - OLEWNIK ZM

 

W kategorii Open:

 

1. Andrzej Marchewka - Promar

2. Witold Choiński - Polskie Mięso

3. Paweł Świerkula - Promar

3. Seweryn Kasperski - EUROGUM

 

Puchar przechodni Prezesa Indykpolu, podobnie jak w poprzednich latach, zdobyła drużyna Indykpol S.A.

 

Turniej rozpoczął się mocnym akcentem – meczem pokazowym Maksa Kaśnikowskiego - w swoim roczniku 2003 znajduje w pierwszej piątce zawodników w Europie - z rok młodszym Olafem Pieczkowskim, aktualnie drugim w krajowym rankingu PZT Skrzatów. Chłopcy zagrali debla z dwoma dorosłymi zawodnikami Turnieju i nie oddali im łatwo pola.

 

Sponsorami XII Mistrzostw byli: Indykpol SA, Fresh Logistics sp. z o.o., Inwestpol, Masterpress SA, Mega-Pack sp. j., Mikster, Podanfol, Polskie Mięso, QFG sp. z o.o., Świtała International sp. z o.o., Warmia - Zakłady Mięsne, Wyrębski - Przedsiębiorstwo Drobiarskie.

 

Patronat medialny nad wydarzeniem objęły czasopisma: Bilans Dodatni, Informator Masarski, Gospodarka Mięsna, Polskie Mięso oraz czasopismo Tenis Klub.

 

Serdecznie dziękujemy wszystkim graczom oraz widzom za wspólną zabawę i udział w sportowym wydarzeniu.

 

Zapraszamy do zapoznania się z galerią zdjęć – link do fotogalerii

Wyświetlono pozycje od 5 do 8 z 22

Promar Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe Sp. z o.o.,
Sąd Rejonowy dla M. St. Warszawy w Warszawie, XXI Wydział Gospodarczy KRS,
KRS: 0000063171, NIP: 118-00-10-695, Kapitał zakładowy: 1.000.000 zł

Google+