Promar
  • O nas
    • Historia
    • Misja i wartości
    • Jakość
    • Zakład produkcyjny
    • Pion R&D
    • Dlaczego Promar?
  • Nasze specjalizacje
    • Środki funkcjonalne
    • Osłonki alginianowe
    • Systemy panierujące
    • Mieszanki przypraw
    • Pieprz kriomielony
    • Przyprawy sterylizowane
    • Saszetki
    • Zioła polskie
  • Osłonki alginianowe
  • Dodatki do żywności
    • Do przemysłu mięsnego
      • Do kiełbas
      • Do produktów grillowych
      • Do pasztetów i pieczeni
      • Do wędzonek
      • Do wyrobów homogenizowanych
      • Do wyrobów blokowych
      • Do wyrobów drobiowych
      • Do wyrobów formowanych
      • Pieprz krio
      • Systemy panierujące
      • Środki przedłużające świeżość
      • Przyprawy sterylizowane
    • Do ryb
    • Do żywności vege
    • Do mleczarstwa
    • Do convenience food i sosów
      • Sosy klasyczne
      • Sosy do dań gotowych
      • Sosy krajalne
    • Do chipsów i przekąsek
    • Systemy panierujące
    • Przyprawy sterylizowane
    • Pieprz kriomielony
    • Nasze marki
      • Promasol
      • Proaroma
      • Promix
      • Propuro
  • Kariera
    • Rozwój
    • Dbamy o zdrowie
    • Integrujemy się
  • Kontakt
PL
  • EN
  • RU
Narodowe Centrum Badań i Rozwoju
UE

Do pasztetów i pieczeni

Wyroby podrobowe zapisały się już wieki temu w tradycji polskiego wędliniarstwa i stanowią tradycyjny element oferowanego asortymentu. Obecnie produkty te w odświeżonej formie znajdują również zainteresowanie młodego klienta.

Promar oferuje kompletne rozwiązania funkcjonalne i smakowe do produkcji pasztetów, pasztetowych i wyrobów podrobowych sterylizowanych zaspokajające potrzeby zarówno klientów o tradycyjnych jak i nowoczesnych upodobaniach. Produkty z grupy Pasztety i pieczenie pochodzą z asortymentu marek Promasol i Proaroma.

 

Przewagi dla Klienta:
  • doskonała konsystencja wyrobu gotowego
  • produkt stabilny termicznie
  • przyjazna etykieta
  • ograniczenie strat produkcyjnych
  • trwały, stabilny smak i aromat
 

Zastosowanie:
  • pasztety
  • pasztetowe
  • wątrobianki
  • pasztety i wyroby podrobowe sterylizowane

Zalety:
  • bez glutaminianu
  • bez alergenów
  • niskie dozowanie preparatów
  • emulgatory bez dodatków E lub z E ograniczonym do minimum
  • preparaty zarówno do wyrobów tradycyjnych jak i wysokowydajnych
  • stabilny i trwały smak nawet po sterylizacji
  • stabilny i powtarzalny produkt

Formularz kontaktowy

NEWSLETTER
Prześlij nam swój adres e-mail, a będziesz otrzymywać najnowsze artykuły!
Projekty UE
Projekty UE
  • Projekty UE
  • Warunki zakupów i dostaw
  • Polityka prywatności
  • Mapa serwisu
  • Plan podziału do pobrania
2019 | Promar Sp. z o.o.
Projekt graficzny i wykonanie: Agencja Interaktywna Bull Design