PL
Narodowe Centrum Badań i Rozwoju
UE

O nas

Witamy w Promar!

Jesteśmy firmą działającą w branży spożywczej od 30 lat. W tym czasie staliśmy się jednym z najważniejszych graczy na rynku polskim, oraz z powodzeniem wkroczyliśmy na rynki międzynarodowe. Nasz nowoczesny zakład produkcyjny spełnia restrykcyjne normy BRC 7 oraz IFS. Posiadamy własne laboratorium mikrobiologiczne. Oferujemy produkty z certyfikatem Kosher, Halal, Bio oraz bez alergenów, a nasz dział R&D tworzy indywidualne rozwiązania dla wymagających klientów.

Na co dzień pracujemy z materią tak ulotną jak smak. Odpowiedzialność w biznesie oznacza dla nas codzienną kreatywną pracę związaną ze śledzeniem trendów, tworzeniem nowych rozwiązań i inspirowaniem naszych partnerów handlowych. Aktywnie współpracując przy utrzymaniu najwyższych standardów obsługi klienta dostarczamy im naszą stabilność, powtarzalność i wyjątkową fachową wiedzę, jesteśmy źródłem kompetencji i wsparcia w obszarze rozwoju produktów. Robimy to z radością, napędzani entuzjazmem i ciągłym głodem wyzwań.

30
lat doświadczenia na rynku
2
zakłady produkcyjne
200
zatrudnionych pracowników
1000
zadowolonych klientów

Nasze branże

Nasze specjalizacje

Promar w początkach swojej działalności specjalizował się w kompeksowym zaopatrzeniu zakładów z branży przemysłu mięsnego. W trakcie 30 lat istnienia oferta rozwijała się i ewoluowała. Dziś, w bardzo szerokiej ofercie dodatków i przypraw sprzedawanych przez Promar, znajdziemy propozycje dla wszystkich specjalności związanych z branżą spożywczą. Wszechstronna gama dodatków, to obok przypraw naturalnych (tradycyjnych, sterylizowanych, kriomielonych, jednorodnych lub mieszanek), najróżniejsze dodatki funkcjonalne, systemy panierujące (https://breadingsystem.com/), glazury, solanki do nastrzykiwania, osłonki alginianowe (https://alginatecasings.com).

Nasze marki

Aktualności

Drobne, ale bardzo ważne
06.04.2020
Rozmowa z Izabelą Seweryn, Liderem Wydziału Produkcji Próbek - Promar jest firmą obsługującą naj...
Bezpieczne przyprawy – czysta produkcja cz. II
30.03.2020
Rozmowa z Łukaszem Kijanką, Zastępcą Kierownika Produkcji - Niedawno rozpoczęliśmy temat czystoś...
Koronawirus nie ma wpływu na żywność
23.03.2020
Rozmowa z Moniką Czerwińską, Dyrektorem Pionu Jakości. - Od kilku tygodni zmagamy się z koronawi...
Zdrowe i smaczne przekąski - czy to w ogóle możliwe?
16.03.2020
Słone przekąski, pomimo, że mają złą renomą jedzenia śmieciowego – wciąż cieszą się dużym popytem. ...
NEWSLETTER
Prześlij nam swój adres e-mail, a będziesz otrzymywać najnowsze artykuły!